 |
Juuri juuri ennen taikinaksi tekemistä. |
 |
Limppuun lisäsin vähän pellavan siemeniä. |
 |
Reikäleivät menevät pakkaseen odottamaan myöhempiä aikoja. Mutta pitihän maistipalat silti saada jo lämpimänä ;) |
Yhteenvetona tästä leipomiskerrasta: Leivästä tuli kuohkeaa ja hyvää. Siinä mielessä onnistunein koitos tähän mennessä. Suolaa puolestaan olisi saanut varmasti olla vaikka tuplasti. Nyt laitoin vain pari hyppysellistä. Olen yleensä mieluummin liian varovainen suolan kanssa kuin käytän liikaa. (Suolan määrä on muuten hyvä syy suosia kotitekoista leipää. Saa vähäsuolaisempaa ja sitä kautta terveellisempää).
Lisähuomiona (ei niin miellyttävänä sellaisena) että tämä leipä pierettää. En tiedä alustinko liian vähän ja juuren kehittämät kaasut jäivät leipään vai olenko vain syönyt leipää liikaa. Tai ehkä vatsalla on menossa joku kausi. Joka tapauksessa tämä ikävä sivuvaikutus on nyt tämän satsin kohdalla huomattavasti suurempi kuin aikaisempien.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti