tiistai 20. marraskuuta 2012

Juuren kolmas päivä

Aamulla oli pientä vaahtoa juuren pinnassa ja annoin vähän jauhoja ja lämmintä vettä. Äsken kävin taas kotiuduttani katsomassa miltä näyttää ja oli aika hyvä kuohu pinnassa ja tuoksu hapan. On selvästi alkanut happanemaan :) Ruokin sitä nyt vähän vielä lisää ja katson ainakin huomiseen miltä alkaa näyttää. Nyt on vaan arvoitus voiko tuota kypsyttää liikaa?!

Olen ihan ällistynyt miten ensimmäinen kokeilu on lähtenyt näinkin hyvin käyntiin. Kun vertaa siihen että kaikki simat ja kotikaljat ovat aina minulta epäonnistuneet niin odotin saavani aika monta kertaa koettaa että saan tuon juuren kypsymään. Lopullisen tuloksen tietysti kertoo vasta se valmis leipä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti